Ισπανία

Κινείται για Λίχτσταϊνερ η Μπαρτσελόνα

Στην περίπτωση απόκτησης του Στέφαν Λίχτσταϊνερ θα στραφεί η Μπαρτσελόνα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την ενίσχυση της δεξιάς της πλευράς.

Η Μπαρτσελόνα θέλοντας να ενισχύσει την δεξιά της πλευρά, ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Στέφαν Λίχτασταϊνερ από τη Γιουβέντους στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος το καλοκαίρι έκανε το δρομολόγιο Βαρκελώνη-Τορίνο αφήνοντας την Μπαρτσελόνα μετά από οκτώ χρόνια για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα της Γιουβέντους, ένας άλλος ποδοσφαιριστής, συμπαίκτης του πλέον, είναι πολύ πιθανό να κάνει το ίδιο ταξίδι αλλά αντεστραμμένο.

Ο 33χρονος Ελβετός δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε με τους «μπιανκονέρι» αφού πέραν του Βραζιλιάνου Ντάνι Άλβες που λογίζεται ως βασικός, πρώτη εναλλακτική αποτελεί Κολομβιανός μέσος Χουάν Γκιγιέρμο Κουαδράδο, γι' αυτό και είναι πρόθυμος να εξετάσει οποιαδήποτε αξιόλογη πρόταση. Το καταλανικό κλαμπ από την άλλη αναζητά μία αξιόλογη επιπλέον λύση για την δεξιά πλευρά και ο Λίχτσταϊνερ φαντάζει ιδανική περίπτωση παρά την ηλικία του, καθώς διαθέτει εξαιρετική φυσική κατάσταση και τεράστια εμπειρία.

Μετά την πιθανή αποχώρηση του Βιδάλ τον Ιανουάριο ο Λουίς Ενρίκε χρίζει επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης, με τον παίκτη της Γιουβέντους να αποτελεί προτεραιότητα, ενώ εφόσον δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με την «Μεγάλη Κυρία», οι «μπλαουγκράνα» θα στραφούν στους Σρνα, Ζαμπαλέτα και Σανιά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x