Stoiximan Super League

Κινείται για Νικολάου η Ουντινέζε - Ποια τα δεδομένα

«Κρούση» στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου, που φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς, έχει κάνει η Ουντινέζε.

Ουντινέζε καλεί Δημήτρη Νικολάου.

Ο ιταλικός σύλλογος έχει κάνει ανεπίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον 20χρονο στόπερ, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Ουσιαστικά, οι δύο ομάδες είναι σε ανοιχτή γραμμή για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιεί στα φιλικά τον νεαρό αμυντικό, δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι τον έχει στα πλάνα του, αλλά με τη λογική που ακολουθά έως τώρα, επιλέγοντας έναν αριστεροπόδαρο και έναν δεξιοπόδαρο στο κέντρο της άμυνας, ο Βούκοβιτς, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία, έχει προβάδισμα στη μεταξύ τους «μάχη».

Εκτιμάται ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα εμφανιστούν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον δώσουν, διότι υπάρχουν πέντε στόπερ στο ρόστερ, την ώρα που γίνονται κινήσεις για ακόμη έναν, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει και το ύψος της πρότασης που θα γίνει, όταν πάρει επίσημη τροπή το θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x