Αγγλία

Κινείται νομικά εναντίον τριών πρώην ομάδων ο Μονκ

Τη νομική οδό θα ακολουθήσει ο Γκάρι Μονκ κόντρα στις καταγγελίες των Μπέρμιγχαμ, Λίντς και Μίντλεσμπρο για παράνομη εμπλοκή του ατζέντη του σε μεταγραφές παικτών.

Στην αντεπίθεση περνά ο Γκάρι Μονκ.

Ο τέως προπονητής της Μπέρμιγχαμ αντιμετωπίζει κατηγορίες το τελευταίο διάστημα περί παράνομης εμπλοκής του ατζέντη του σε μεταγραφές, με τη διοίκηση τόσο των «μπλε» όσο και των Μίντλεσμπρο και Λιντς να καταγγέλουν τον 40χρονο κόουτς.

Αυτή τη φορά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail, ο Μονκ αναμένεται να απαντήσει δια της νομικής οδού, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί μετά τη λήξη της θητείας του στη Μπέρμιγχαμ στις 18 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, και οι τρεις πρώην ομάδες του έχουν ισχυριστεί την ίδια κατηγορία.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και άλλοτε ιδιοκτήτης της Λιντς, Μάσιμο Σελίνο, είχε αποκλείσει τον ατζέντη του Μονκ από τον σύλλογο στο διάστημα παρουσίας του Άγγλου προπονητή τη σεζόν 2016/17.

Ο Τζέιμς Φίδερστοουν, όπως ονομάζεται, αποτελεί γνωστό επενδυτή και ατζέντη σε αγγλικό επίπεδο και μαζί με τον πελάτη του αναμένεται να κινηθούν νομικά κόντρα στις απαγγελλόμενες κατηγορίες.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x