Stoiximan Super League

Κινείται σε πολλά μέτωπα

Θέμα χρόνου μοιάζει η ανανέωση της παραμονής των Πέτριτς και Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Λεωνίδας Βόκολος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Βραζιλία. Ποια τα δεδομένα για τον Κάιλ Λάφερτι.

Εντός της ημέρας είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις όσον αφορά την παραμονή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση του Κροάτη επιθετικού είναι σε καλό δρόμο και απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών για έναν ακόμη χρόνο.

Πιο περίπλοκη είναι η περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, αλλά και για εκείνον τα μηνύματα είναι θετικά, αφού στην Κροατία υποστηρίζουν ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποσύρεται, λόγω της διαφωνίας που υπάρξει ανάμεσα στους αδερφούς Μάμιτς (πρόεδρος και προπονητής) για την απόκτησή του.

Έτσι δεν αποκλείεται και για εκείνον σύντομα να υπάρξουν ευχάριστα νέα, καθώς ο ίδιος θέλει κλειστό τριετές συμβόλαιο, κάτι που του προσφέρουν οι «πράσινοι».

Εν τω μεταξύ, σύντομα θα έχουν συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους ο Στέφανος Κοτσόλης και ο Διαμαντής Χουχούμης, με τον νεαρός μπακ-χαφ να υπογράφει μέχρι το 2018.

Εν τω μεταξύ, ο Λεωνίδας Βόκολος φέρεται να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Βραζιλία, όπου θα παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια και θα έχει επαφή με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που θα λειτουργεί… σαν σκάουτερ της ομάδας στη χώρα του καφέ.

Τα δεδομένα για τον Λάφερτι

Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η περίπτωση του Κάιλ Λάφερτι, του Βορειοιρλανδού επιθετικού της Νόριτς που ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ωστόσο, πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση, αφού αυτή τη στιγμή ο διεθνής επιθετικός αμείβεται ετησίως με 900.000 ευρώ και πέραν των εμφανίσεών του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, σε συλλογικό επίπεδο έχει 25 ματς (Νόριτς και τώρα είναι δανεικός στη Ρίζεσπορ) 2 μόλις τέρματα.

Παράλληλα, υπάρχουν ενδοιασμοί και για την εξωγηπεδική του ζωή, αφού χαρακτηρίζεται… γυναίκας και αλλάζει τις συντρόφους του σαν τα… πουκάμισα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x