Αγγλία

Κινείται για Ντάις η Έβερτον

Ο Σον Ντάις της Μπέρνλι είναι, όπως όλα δείχνουν, ο εκλεκτός των διοικούντων την Έβερτον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, όμως η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Εντός του επόμενου 24ώρου αναμένεται να γίνει επίσημη κίνηση από πλευράς Έβερτον για τον Σον Ντάις της Μπέρνλι, με τους ιθύνοντες των «ζαχαρωτών» να έχουν τον Άγγλο προπονητή ως πρώτη προτεραιότητα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Βέβαια η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, αφού ο 46χρονος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Clarets» και τα «ζαχαρωτά» θα πρέπει να βγάλουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό από τα ταμεία τους για τον κάνουν κάτοικο «Γκούντισον Παρκ».

Πάντως, ο ίδιος ο Ντάις αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το μέλλον του στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ, τονίζοντας αυτή τη χρονική στιγμή ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά του.

«Ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου αυτή τη στιγμή, τόσο απλά» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπέρνλι.

Θυμίζουμε πως ο Ντάις βρίσκεται στους «Clarets» από τον Οκτώβριο του 2012, και έχει οδηγήσει την ομάδα του σε δύο ανόδους στην Πρέμιερ Λιγκ (2014, 2016), ενώ φέτος έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα της όντας στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς σε 10 αγώνες.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x