Super League 2

Κινήσεις για την «Αγιά-Σοφιά»

Διατεθειμένη ν’ αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς» να μπει στην τελική του ευθεία είναι η ΑΕΚ. Η «Ένωση» ετοιμάζει κινήσεις για να δρομολογηθεί η έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Είναι δεδομένη η αισιοδοξία στην ΑΕΚ ότι τα μεγαλύτερα εμπόδια για την κατασκευή του γηπέδου έχουν ξεπεραστεί. Ότι η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών έχει ξεκινήσει.

Επίσης δεδομένο, ωστόσο, είναι ότι έχει περάσει ένα εύλογο διάστημα από τις τελευταίες (θετικές) εξελίξεις χωρίς να υπάρξει κάτι νεότερο στο θέμα.

Προφανώς και στην «Ένωση» κατανοούν ότι η χρονική συγκυρία είναι δύσκολη για την κυβέρνηση, μιας κι έχει αρκετά μέτωπα ανοιχτά, σε θέματα κρίσιμα για το μέλλον της χώρας. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που δεν έχει γίνει κανενός είδους κριτική ή διαμαρτυρία για την καθυστέρηση.

Παρόλα αυτά όμως θεωρείται ότι είναι πλέον καιρός το θέμα να «ξεκολλήσει». Γι’ αυτό το λόγο (και προς αυτή την κατεύθυνση) η ΑΕΚ -και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης- σκοπεύουν τις προσεχείς ημέρες να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες επαφές και κινήσεις.

Θέλοντας να δρομολογήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες και μετά το κλίμα συνεννόησης που καλλιεργήθηκε με τον Δήμο και την απόφαση του ΣτΕ (η οποία ξεκαθαρίστηκε από τον Σταύρο Κοντονή ότι θα πρέπει να γίνει σεβαστή απ’ όλους), να μπει στην τελική ευθεία και το θέμα της οικοδομικής άδειας, που είναι το τελευταίο βήμα για να ξεκινήσουν τα έργα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x