Stoiximan Super League

Κίνηση-πρόκληση της ΕΠΟ: Θέλει να μπει επιδιαιτητής πριν έρθει η FIFA!

Νέα πρόκληση από το καταρρέον καθεστώς της ΕΠΟ.

Ενώ έχουν λάβει πλέον τα κορυφαία στελέχη της το αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος ύψους 29 εκατ. και κηρύσσονται αυτοδικαίως έκπτωτοι, εκείνοι υποκρίνονται πως… ψιχαλίζει.

Ο αρχιδιαιτητής που όρισε η «ομάδα Γκιρτζίκη» στο πλαίσιο του «ισπανικού μοντέλου» (το οποίο η ίδια η ΕΠΟ τορπίλισε και απέτρεψε τη λειτουργία του με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος), Δημήτρης Γκρούτσης, επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα λίγες ώρες πριν την άφιξη του κλιμακίου των FIFA και UEFA που έρχεται να πάρει αποφάσεις για την διαιτησία στην Ελλάδα.

Ο Γκρούτσης κάλεσε, λοιπόν, τον εκπρόσωπο που είχε ορίσει η Super League στην «ισπανική επιτροπή», Δημήτρη Σαραϊδάρη, να συναντηθούν την Κυριακή για να επιλέξουν επιδιαιτητή! Σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να μην έχει μεσολαβήσει το μπάχαλο, οι «συστημένοι» πίνακες διαιτητών χωρίς τη συμμετοχή του Σαραϊδάρη, η αναβολή του πρωταθλήματος και το άδειασμα της ΕΠΟ από τη FIFA, η οποία κάλεσε τις ομάδες της Super League στο ίδιο τραπέζι, την προσεχή Τρίτη, για να βρουν λύση στο τεράστιο και διαχρονικό πρόβλημα της διαιτησίας!

Τι επιχειρεί με αυτήν την ενέργεια η ΕΠΟ; Να «παρασύρει» τον Σαραϊδάρη σε ορισμό επιδιαιτητή (που θα αποτελεί «εκλεκτό» της, όπως –για παράδειγμα- ο Καλαθενός και ο Γιανναδάκης, που είναι στη σχετική λίστα της…) και να παρουσιάσει στη FIFA την Τρίτη μία εικονική πραγματικότητα λειτουργίας του «ισπανικού μοντέλου» ώστε να αποφύγει την επιτροπεία που σκέφτεται να της επιβάλλει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης στον τομέα της διαιτησίας!

Κι όλα αυτά, από μία διοικητική ηγεσία που από σήμερα, έπειτα από την παράδοση του βουλεύματος, ουσιαστικά δεν έχει δικαίωμα ούτε να περνάει το κατώφλι της ΕΠΟ! Απίστευτα πράγματα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x