Αγγλία

Λήξη συναγερμού με ελεγχόμενη έκρηξη στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σε ελεγχόμενη έκρηξη προχώρησε η αστυνομία του Μάντσεστερ στο ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ», στο οποίο υπήρχε ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδια σε σωλήνα.

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το Μάντσεστερ, ενώ επιβεβαιώθηκε ΚΑΙ επίσημα πως στο ύποπτο πακέτο που βρέθηκε υπήρχε ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδια σε σωλήνα (κάτι που θυμίζει εκρηκτικό μηχανισμό), ενώ έγινε ελεγχόμενη έκρηξη από την αστυνομία με απόλυτη επιτυχία, για να λήξει, τελικά, ο συναγερμός, που σήμανε λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ.

Όπως έγραψε, δε, στο Twitter ο Σταν Κόλιμορ (νυν σχολιαστής στη βρετανική τηλεόραση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ενημέρωσε σε κατάσταση σοκ πως είδε το εν λόγω πακέτο στις τουαλέτες του γηπέδου.

Γύρω στις 20:30, το Associated Press μετέδωσε πως «το πακέτο έμοιαζε καταπληκτικά με εκρηκτικό μηχανισμό, που δεν ήταν αληθινός όμως». Όπως όλα δείχνουν, κάποιος έκανε μία πολύ κακόγουστη φάρσα, αλλά είναι θέμα χρόνου ο εξαιρετικός αγγλικός μηχανισμός να λειτουργήσει και να συλληφθεί ο πλακατζής.










Να θυμίσουμε ότι, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ, για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, οι Αρχές ενημέρωσαν τους οπαδούς που βρίσκονταν στις κερκίδες «Stretford End» και «Sir Alex Ferguson Stand» πως πρέπει να αποχωρήσουν.

inner

inner

Για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός, με την ασφάλεια του γηπέδου να ενημερώνει τον υπόλοιπο κόσμο να παραμείνει στις θέσεις του και να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

inner

inner

Λίγο αργότερα, όπως μετέδωσαν τα βρετανικά Μέσα, αποκαλύφτηκε και η αιτία. Ένα «ύποπτο» πακέτο κοντά στο κόρνερ τράβηξε την περιέργεια των Αρχών, που μπήκαν στο γήπεδο με ειδικά σκυλιά για να ελέγξουν εξονυχιστικά τον χώρο. Μερικά λεπτά αργότερα, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε την οριστική αναβολή της αναμέτρησης για λόγους ασφαλείας.

inner

inner





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x