Stoiximan Super League

Κιτρινόμαυρη επίθεση για πρόκριση

Πιο επιθετικό τόνο σκέφτεται να δώσει στην ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Πιθανή η χρησιμοποίηση Αραβίδη στα άκρα. Μπαίνουν αποστολή Αλμέιδα και Πατίτο. «Έφυγαν» 10.000 εισιτήρια.

Ίσως τελικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν να μην είναι τόσο σίγουρη. Κι αυτό γιατί στις χθεσινές του δοκιμές ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακάτεψε την τράπουλα.

Ο Γεωργιανός προπονητής χρησιμοποίησε τους Πέκχαρτ και Αλμέιδα ως φορ στις δύο ομάδες του διτέρματος, βάζοντας στη μία τον Αραβίδη ως ακραίο και στην άλλη τον Μπακασέτα σε ρόλο… Μάνταλου (πίσω από τον φορ).

Όλα δείχνουν πως οι θέσεις του σέντερ φορ και του ενός ακραίου είναι ανοιχτές. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος και Μπαρμπόσα, ενώ από εκεί και πέρα Βάργκας και Αραβίδης ερίζουν για τη θέση του ακραίου και οι Πέκχαρτ, Αραβίδης και Μπακασέτας γι’ αυτή του σέντερ φορ.

Ο Ούγκο Αλμέιδα και ο Πατίτο Ροντρίγκες είναι αγωνιστικά έτοιμοι και πιθανότατα αμφότεροι θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί σήμερα. Πάντως και οι δύο δεν υπολογίζονται για το βασικό σχήμα, αλλά ως αλλαγές μιας και δεν είναι στο 100% από φυσική κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, στο ΟΑΚΑ αναμένεται κοσμοσυρροή, καθώς χθες «έφυγαν» περίπου 10.000 εισιτήρια. Αν συνυπολογιστούν τα 6.000 διαρκείας, αλλά και οι τρεις μέρες πώλησης που απομένουν, εκτιμάται πως κοντά στις 30.000 θεατές θα είναι στις κερκίδες. Εκεί θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που επιστρέφει στην Αθήνα από τη Μύκονο για να είναι κοντά στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x