Stoiximan Super League

«Κιτρινόμαυρο» τεστ με Λαμία

Χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του αναμένεται να δώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Λαμία για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευκαιρία για δοκιμές αποτελεί για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο σημερινός αγώνας που είχε αναβληθεί με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (18:00, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει συνολικά έντεκα παίκτες για το παιχνίδι, αφού απουσιάζουν οι διεθνείς και υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Άλεφ, τους διεθνείς Μπακασέτα, Μπακάκη, Μπάρκα, Γαλανόπουλος και Λιβάγια, ενώ τραυματίες είναι οι Μάνταλος, Οικονόμους, Πόνσε, Αλμπάνης και Πόνσε.

Ο κ. Ουζουνίδης θα ξεκουράσει παίκτες, ενώ παράλληλα θα δει και κάποιους άλλους που μέχρι σήμερα δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι σήμερα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Τσιντώντας, ο Τσόσιτς, ο Μοράν, ο Γιαννιώτας και ο Γιακουμάκης, ενώ περιμένει να ανεβάσει στροφές ο Μπογέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας, καθώς το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x