Europa League

Κλάους: «’Κλειδί’ για τη συνέχεια αυτή η νίκη»

Ως «κλειδί» για τη συνέχεια των ομίλων του Europa league χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λίμπερετς ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» τόνισε πως δεν πρόσεξαν στα πρώτα λεπτά και τιμωρήθηκαν από τους Τσέχους, ζήτησε 100% συγκέντρωση στα υπόλοιπα ματς, ενώ αφιέρωσε την επιτυχία στους φίλους της ομάδας που την ακολούθησαν.

Αναλυτικά: «Έπρεπε να προσέξουμε τα πρώτα λεπτά. Ξέραμε ότι η Σλόβαν μπαίνει δυνατά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε το γρήγορο γκολ, αλλά, στη συνέχεια, προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά και ήρθε η νίκη.

Είναι "κλειδί" αυτή η νίκη. Τη θέλαμε πολύ και είναι πολύ σημαντική. Υπάρχει, όμως, και συνέχεια και πρέπει να προσπαθήσουμε, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι όλοι.

Τη νίκη την αφιερώνω στον κόσμο που ήρθε εδώ. Είναι δύσκολοι οι καιροί στην Ελλάδα, αλλά αυτοί ταξίδεψαν δίπλα στην ομάδα».

Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε πως: «Είναι μία σημαντική νίκη. Ο όμιλος έχει καλές ομάδες, όπως είδαμε και σήμερα που ο αντίπαλος ήταν πολύ καλή ομάδα. Μας πίεσε, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ που θα μπορούσαμε να μη δεχτούμε, όμως, εφόσον έγινε αυτό, μετά το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να παίξουμε επιθετικά.

Παλέψαμε για την "ανατροπή" και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λίμπερετς ήταν καλή επιθετικά και είχε και το δοκάρι. Φανήκαμε λίγο τυχεροί και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

*Φιλικό με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι στις 8 Οκτωβρίου θα δώσει ο "Δικέφαλος", εκμεταλλευόμενος τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x