Προγραμματισμένη συνάντηση στο Ηράκλειο Κρήτης με τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη θα έχουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος και ο ταμίας, Περικλής Λασκαράκης, με σκοπό να κλειδώσει η έδρα της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020.

Η Περιφέρεια Κρήτης έχει δεσμευτεί πως θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους, που απαιτείται για την ολοκλήρωση των βελτιωτικών έργων στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ως γνωστόν, το κόστος των εργασιών ανέρχεται περίπου στα 550.000 ευρώ για να τοποθετηθεί σκέπαστρο στα επίσημα, μάτριξ, κάμερες, νέοι πάγκοι και να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις στους εσωτερικούς χώρους (αποδυτήρια, αίθουσα Τύπου κ.ά.).

Σε περίπτωση που δεν λυθούν τα ζητήματα με το Παγκρήτιο Στάδιο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα στραφεί στις λύσεις είτε του Ολυμπιακού Σταδίου είτε του γηπέδου της Τούμπας.

Να αναφέρουμε πως η UEFA είναι ενήμερη για τις επιλογές της ΕΠΟ και αναμένει την τελική απόφαση της για το ποια θα είναι η έδρα της Εθνικής ομάδας στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια με την Ιταλία (08/06) και την Αρμενία (11/06). Εξάλλου, η διορία για να δηλωθεί το Παγκρήτιο στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι 120 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του αγώνα.

Σωτήρης Ταμπάκος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ