Η επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Ολλανδία φέρνει εξελίξεις στα μεταγραφικά του «τριφυλλιού», όπως αναμενόταν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε τη δυνατότητα να ξεκουραστεί ύστερα από τις αρκετές ημέρες παρουσίας στο Τέχελεν και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους άμεσους συνεργάτες του ώστε να «κλειδώσουν» οι τελικοί στόχοι για την κάλυψη του κενού στη θέση του σέντερ φορ και άμεσα αναμένεται να φουλάρει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει κάποιον παίκτη. Ο Ντουγιέ Τσοπ της Κάλιαρι είναι παίκτης που αρέσει, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι απλή και εύκολη, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να ψήνεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα και η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη σε ό,τι αφορά τα δικαιώματά του. Παράλληλα, είναι αρκετά ακριβός και με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει από δύσκολο έως και απίθανο να αποκτηθεί.

Πάντα στα υπόψιν βρίσκεται ο Νίκολα Στοΐλκοβιτς και ίσως υπάρξουν εξελίξεις αν δεν προχωρήσει κάποια από τις άλλες περιπτώσεις που είναι ψηλά στη λίστα. Όχι δεν αρέσουν τα χαρακτηριστικά του, αλλά ο Παναθηναϊκός κρίνει τα χρήματα που ζητάει η Μπράγκα για να παραχωρήσει δανεικό τον Σέρβο δεν πρέπει να δοθούν για παίκτη που δεν αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή. Φυσικά, στη λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα.

Παράλληλα, ένα θέμα που απασχολεί έντονα είναι και του ακραίου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τουλάχιστον έναν ακόμη χαφ-εξτρέμ και ίσως σημειωθούν άμεσα εξελίξεις και σε αυτήν την υπόθεση.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ