Stoiximan Super League

«Κλείδωσε» το ραντεβού Βασιλειάδη με τους «7»

Την Τρίτη (7/8) το πρωί (11:30) θα πραγματοποιηθεί η πολύ κρίσιμη συνάντηση του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους εκπροσώπους των 7 ομάδων που δεν έχουν ακόμα τηλεοπτική στέγη για το 2018-19.

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το φλέγον ζήτημα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 7 ομάδων που δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα με κάποιο πάροχο, καθώς όπως έχουμε αναφέρει μέσω του sportfm.gr, αν δεν βρεθεί λύση, η έναρξη της Super League και η υπογραφή της προκήρυξης θα καταλήξει σε φιάσκο.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, την Τρίτη (7/8) το πρωί (11:30) θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους εκπροσώπους των 7 ομάδων (Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλωνας, Λαμία) και με το προεδρείο της Λίγκας, ώστε να αναλυθούν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι και ποια είναι η λύση που μπορεί να προκύψει στα ανοιχτά ζητήματα.

Το θετικό είναι ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές θέλουν να βρουν τη «χρυσή» τομή, αφού έχει γίνει αντιληπτό ότι αυτή η κατάσταση δεν συμφέρει κανέναν, αντιθέτως τους εκθέτει και αναμένεται να μπουν όλα στη σωστή βάση για να πέσουν άμεσα οι υπογραφές, ώστε να μεταδίδει τους αγώνες η ΕΡΤ. Το συμβόλαιο – εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά - θα είναι διετούς διάρκειας.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x