Super League 2

Το «κόψε-ράψε» στον Άρη

Έτοιμος να προσθέσει στο δυναμικό του και τους Ιντζόγλου, Πασά είναι ο Άρης. Δυσκολίες παρουσιάζει η περίπτωση του Κούσα. Σε συζητήσεις με Τζεμπούρ-Μιλούνοβιτς για… διαζύγιο οι «κίτρινοι».

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η στελέχωση του ρόστερ του Άρη εν όψει της νέας σεζόν και αναμένεται να κλείσει προσεχώς ακόμη δύο παίκτες μετά τους Διαμαντόπουλο, Νίκιτς, Μουμίν, Βαλεριάνο και Μαραγκό.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού (αναμένεται να αναλάβει εντός της ημέρας και επίσημα) βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Λευτέρη Ιντζόγλου (μέσος), που δεν θα συνεχίσει στον Ηρακλή και πρόκειται να βρεθεί εντός της ημέρας στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει, αλλά και του Γιάννη Πασά που θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης μαζί με τον Μπαργκάν που πρόσφατα ανανέωσε με τον Άρη. Έχει γίνει επαφή με τον πρώην παίκτη του «Γηραιού» και του Παναιτωλικού, εμφανίστηκε θετικός στο να αγωνιστεί στους «κίτρινους» και φαίνεται ότι θα υπογράψει.

Αντιθέτως, δυσκολίες παρουσιάζει η περίπτωση του Γιώργου Κούσα και πολλά θα κριθούν από το οικονομικό. Υπάρχουν επιφυλάξεις για το αν πρέπει να δοθούν τα χρήματα που θα κοστίσει η συγκεριμένη προσθήκη. Παράλληλα, ο Άρης είναι σε συζητήσεις με τους Μιλούνοβιτς και Τζεμπούρ για λύση της συνεργασίας των εμπλεκομένων, αλλά και με τους Στάθη Ταυλαρίδη και Νίκο Καράμπελα, ενώ αρκετά θα κριθούν για το πώς θα κινηθεί ο Άρης μεταγραφικά από την απάντηση του Μπράνα Ίλιτς, στον οποίο έχει προταθεί μείωση 50% στις ετήσιες απολαβές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x