Stoiximan Super League

«Κλείνει» κοινοτικό από… Παρασκευή ο Παναθηναϊκός

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού επίκεινται μετά τον αγώνα της Πέμπτης με τον Πλατανιά στα Χανιά, με προσθήκη κοινοτικού παίκτη. Προχωρούν οι αποδεσμεύσεις, εξελίξεις με Ιμπάρμπο.

Μετά το ματς της Πέμπτης με τον Πλατανιά στα Χανιά αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την «Πράσινη», έχουν προχωρήσει οι επαφές με ξένο παίκτη που είναι κοινοτικός, αλλά δεν έχει διαρρεύσει σε ποια θέση αγωνίζεται.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος «τρέχει» και τα ζητήματα των παικτών που δεν υπολογίζονται και έχει αποφασιστεί να αποδεσμευτούν. Πρώτοι στη λίστα είναι οι Σάμπα και Ιβανόφ, ενώ θα γίνουν αντίστοιχες επαφές με τον Βέμερ και πιθανώς τον Ταυλαρίδη (που έχει κάποιες πιθανότητες να μείνει ως λύση ανάγκης στα στόπερ).

Όσον αφορά στον Ιμπάρμπο, εφόσον αποφασίσει να εμφανιστεί στην Αθήνα θα κληθεί να απολογηθεί στην ΠΑΕ (όπως έχει ήδη ενημερωθεί ο ατζέντης του) και είναι δεδομένο πως δεν έχει μέλλον στην ομάδα. Θα επιδιωχθεί να λύσει το βαρύ συμβόλαιό του και σίγουρα αν υπάρξει πρόταση που να καλύπτει τον ίδιο και την Κάλιαρι οι εξελίξεις θα τρέξουν πιο γρήγορα. Οι «πράσινοι» θα ήθελαν να κλείσει το συντομότερο αυτό το ζήτημα, αφού πέρα από ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ, ο Κολομβιανός φορ καταλαμβάνει και θέση ξένου περιορίζοντας τις επιλογές για την ενίσχυση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x