Ισπανία

Κλείνει τα αυτιά στις «Σειρήνες» και θέλει μόνο Μπάρτσα ο Νεϊμάρ

Καμία διάθεση να διαπραγματευτεί με κάποια ομάδα δεν έχει ο Νεϊμάρ, που έδωσε εντολή στους εκπροσώπους του να μην τον ενημερώνουν για καμία πρόταση. Θέλει να μείνει πιστός στην Μπάρτσα.

Ο Νεϊμάρ έχει πάρει την απόφαση του και σκοπεύει να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν, λόγος που τον οδηγεί στο να κλείσει τα αυτιά του σε κάθε «Σειρήνα».

Σύμφωνα με τη «Sport», ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ενημέρωσε τον πατέρα του και τους εκπροσώπους του, να μην τον ενοχλούν με θέματα που αφορούν προτάσεις από άλλες ομάδες της Ευρώπης, όποια και αν είναι η προσφορά τους.

Ο Νεϊμάρ θεωρεί ότι το να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του, ενώ μετά από συζητήσεις μηνών όλα έχουν αποφασιστεί για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη με τους «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο έχει αποφασιστεί ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην βγει τίποτα προς τα έξω μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αυτή την καθυστέρηση της επίσημης ανακοίνωσης, φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευτούν

Παρί Σεν Ζερμέν, Μαν. Γιουνάιτεντ και Ρεάλ ίσως επιχειρήσουν να προσεγγίσουν τον Βραζιλιάνο, αλλά ο ίδιος τόνισε σε όσους τον εκπροσωπούν ότι δεν θέλει καν να γνωρίζει για σχετικές προτάσεις, μιας και δεν θέλει να διαταράξει τη σχέση του με τους Καταλανούς.

Όσον αφορά το νέο του συμβόλαιο, Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχουν συμφωνήσει για επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2021, με τις απολαβές του να τον καθιστούν ως τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ομάδα, πίσω από τον Μέσι.

Μάλιστα φημολογείται, ότι η τελική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x