Stoiximan Super League

Κλείνει τη θύρα 4 ο Κοντονής!

Ένα ακόμα πέταλο ετοιμάζεται να κλείσει ο Σταύρος Κοντονής. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ειλημμένη η απόφαση του υφυπουργού να σφραγιστεί η θύρα 4, λόγω των επεισοδίων με τον Ολυμπιακό.

Το μέτρο του σφραγίσματος εξεδρών ετοιμάζεται να επιβάλλει εκ νέου ο Σταύρος Κοντονής. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ειλημμένη η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να κλείσει η θύρα 4.

Παρά τη θύελλα αντιδράσεων που είχε προκαλέσει η αντίστοιχη απόφασή του για τη θύρα 13, ο Κοντονής παρουσιάζεται αποφασισμένος να επιμείνει σε αυτή την πολιτική στο θέμα των επεισοδίων.

Αφού εκδοθεί λοιπόν η έκθεση-εισήγηση της ΔΕΑΒ για τα συμβάντα στον ημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να ανακοινώσει τη σχετική απόφαση.

Έπειτα εκείνο που θα μένει να φανεί είναι αφενός η διάρκεια της τιμωρίας και αφετέρου το πότε θα εφαρμοστεί. Δεδομένου ωστόσο ότι ο εισηγητής της ΔΕΑΒ θα λείπει στο εξωτερικό ως τις 31 του μήνα, θεωρείται πιθανότατο ότι δεν θα ισχύσει από τη φετινή σεζόν (στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ) αλλά από την επόμενη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x