Stoiximan Super League

Κλείνει το deal Παναθηναϊκού-Μπεργκ

Έτοιμοι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους είναι Παναθηναϊκός και Μάρκους Μπεργκ και ο Σουηδός «killer» θα υπογράψει συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους για τον ίδιο.

Ένα βήμα από το να επεκτείνουν τη συνεργασία τους είναι Παναθηναϊκός και Μάρκους Μπεργκ, καθώς έγινε νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, το ραντεβού σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς (3-0) με την Μπρόντμπι για τα play off του Europa League όπου ο Σουηδός είχε πολύ καλή απόδοση.

Ο μάνατζερ του παίκτη και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα συναντήθηκαν στην Αθήνα, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Goal» και έγινε ένα ακόμη βήμα ώστε να φθάσουν οι δύο πλευρές σε deal, το οποίο είναι αρκετά πιθανό να «κλειδώσει» την ερχόμενη εβδομάδα. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, μειώθηκε η απόσταση που υπήρχε στο οικονομικό και το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη στην Κοπεγχάγη στο περιθώριο της ρεβάνς με την Μπρόντμπι.

Ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει αρχικά συμβόλαιο έως το 2019 (με διάθεση για επέκταση για έναν χρόνο ακόμη), με πάγιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ και μια τετράδα από μπόνους στόχων και συμμετοχών που φθάνουν το ποσό στο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως. Το «τριφύλλι» αντιπρότεινε μεγαλύτερες «καθαρές» απολαβές και συγκεκριμένα 1,3 εκατ. ευρώ και μικρότερα μπόνους. Από το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ και υπέγραψε το 2015, ο Μπεργκ λαμβάνει μαζί με τα μπόνους περίπου 1 εκατ. ευρώ (το ξεπερνάει ελάχιστα) και λήγει το 2018.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x