Η πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα για τον Ιανουάριο είναι πολύ κοντά στο να κλείσει. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ οι Καταλανοί έχουν προχωρήσει αρκετά την... υπόθεση απόκτησης του Γέρι Μίνα και σύντομα θα έχουμε και τα τυπικά.

Όπως αναφέρει η Sport μέσα στις επόμενες ημέρες άνθρωπος της Μπάρτσα θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να κλείσει τις εκκρεμότητες με τον παίκτη και την βραζιλιάνικη ομάδα. Βέβαια, έχει ήδη γίνει η προεργασία από τον τεχνικό διευθυντή της Μπάρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντες ο οποίος έχει μιλήσει και με τον ποδοσφαιριστή αλλά και τους εκπροσώπους της Παλμέιρας.

Δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος της μεταγραφής ακόμη...

Όπως και εάν ο Μίνα θα αποκτηθεί ως ο αντικαταστάτης του Μαστσεράνο. Από την Μπαρτσελόνα μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα προχωρήσουν για άλλη μια απόκτηση αμυντικού, καθώς η απόφαση για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είχε αποφασιστεί πριν ο Μαστσεράνο εκφράσει την επιθυμία του να φύγει.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ