Stoiximan Super League

«Κλείνει» Χατζηθεοδωρίδη, ανοιχτό για Παντελάκη

Συνεχίζει τις κινήσεις για νεαρούς Έλληνες ο Παναθηναϊκός.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αποτελεί την πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού για ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ και εντείνονται οι προσπάθειες προκειμένου να υπογράψει και να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στο Τίλμπουργκ. Ο Νίκος Νταμπίζας κάνει τις επαφές για τον 20χρονο άσο και γίνεται προσπάθειες να έρθει από τη Μπρέντφορντ είτε δανεικός είτε με μεταγραφή και την αγγλική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Από εκεί και πέρα, εντείνονται οι προσπάθειες για στόπερ. Με τον Γιώργο Δώνη να υπολογίζει τον Κουρμπέλη κυρίως για το κέντρο, στο κέντρο άμυνας υπάρχουν μόνο οι Οικονόμου και Κολοβέτσιος, ενώ εφόσον αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς ίσως γίνει κάποια κίνηση για αγορά στόπερ από ομάδα της Super League (π.χ. Μιχάι ή Πασαλίδης). Στη λίστα των «πράσινων» είναι ο Νώντας Παντελάκης, ο 23χρονος άσος που έπαιξε φέτος δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Κισσαμικό. Στα υπόψη είναι και ο Πραξιτέλης Βούρος, που όμως μπορεί να προχωρήσει μόνο αν διευθετηθεί το ζήτημα της ρήτρας που έχει λαμβάνειν ο Ολυμπιακός αν ο παίκτης παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως θα κλείσει το deal για τον Αργύρη Καμπετσή, παρότι φαίνεται να υπάρχει μια μικρή διαφορά με τη Ντόρτμουντ για τους όρους του δανεισμού του 19χρονου επιθετικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x