Stoiximan Super League

Κλείνουν το μάτι στην Cosmote TV ομάδες της Super League

«Άνοιγμα» στην έτερη συνδρομητική τηλεόραση κάνουν ομάδες της Super League, την ώρα που μοιάζει πολύ πιθανό να «σπάσει» η κεντρική διαχείριση.

«Φλερτ» ομάδων της Super League με την Cosmote TV.

Ανεπίσημες επαφές με την έτερη συνδρομητική τηλεόραση έχουν ξεκινήσει σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», την ώρα που παραμένει εξαιρετικά… χλωμό το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η κεντρική διαχείριση. Πέραν της σοβαρής πιθανότητας που υπάρχει να σταμAτήσει αυτή η κοινή πορεία των τελευταίων ετών στα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι συγκεκριμένες ομάδες φοβούνται ότι θα «σκάσει» η Nova.

Υπενθυμίζεται ότι στην παρούσα φάση υπάρχει απόσταση στα χρήματα που προσφέρει το συνδρομητικό κανάλι που δίνει σημαντική ανάσα στις ΠΑΕ εδώ και χρόνια και στα «θέλω» των συλλόγων. Θεωρούν πρέπει να δώσει περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ (χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται εκτός κεντρικής διαχείρισης) που στρώνει αυτήν τη στιγμή στο τραπέζι και ζητούν συν 3,2 εκατ. ευρώ.

Το 1,2 εκατ. ευρώ η Super League το ζητάει ώστε να εισπράξουν οι 12 μικρομεσαίες ομάδες από 100.000 ευρώ ώστε να πάρουν σημαντική ανάσα, καθώς δεν έχουν άλλα σημαντικά έσοδα. Τα άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ τα αξιώνει ο συνεταιρισμός, επειδή υπάρχουν έσοδα 7 εκατ. ευρώ από Vodafone και Wind που μεταδίδουν ζωντανά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x