Europa League

Κλειστά χαρτιά από Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει Μπρόντμπι. Ποια η πιθανότερη σύνθεση και το εναλλακτικό σχήμα.

Με προπόνηση που περισσότερο είχε το χαρακτήρα χαλαρώματος ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης με την Μπρόντμπι (20:00).

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους «πράσινους» να παρατάσσονται με την ίδια σύνθεση με το πρώτο παιχνίδι, αλλά με ελαφρώς πιο αμυντικογενή διάταξη στο γήπεδο.

Εφόσον επαληθευτούν οι εκτιμήσεις, ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μολέντο, Κουτρουμπής και Ιβανόφ στην άμυνα, οι Χουλτ και Μέστο θα έχουν ρόλο μπακ-χαφ, με τους Ζέκα και Λεντέσμα στο κέντρο και τους Γουακάσο και Ιμπάρμπο να κινούνται πίσω από τον Μπεργκ.

Η μοναδική περίπτωση διαφοροποίησης του πλάνου είναι να μπει στην ενδεκάδα ο Λουντ. Σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι ο Χουλτ να μείνει στον πάγκο και ο Γουακάσο να παίξει σε ρόλο αριστερού μπακ-χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x