Stoiximan Super League

Κλειστά χαρτιά από Χιμένεθ για Χανιά

Ως «τελικό» αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ την αυριανή αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην έχει φανερώσει μέχρι στιγμής τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα της «Ένωσης».

Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρούν στην ΑΕΚ το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να κάνει την προετοιμασία που θα ήθελε για ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί από κάποιους ως «τελικός».

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», ο Ισπανός τεχνικός δεν έκανε κάποια δοκιμή στη χθεσινή προπόνηση και δεν φανερώθηκε ούτε στις ασκήσεις τακτικής κάποια σκέψη του όσον αφορά τα πλάνα του για τον αγώνα στα Περιβόλια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Χιμένεθ θα κάνει κάποιες αλλαγές, όμως θα το αποφασίσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο 53χρονος προπονητής έδωσε βάση στα τελειώματα των φάσεων, αφού θεωρεί πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς αντίπαλα δίχτυα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x