Αγγλία

Κλέμεντ: «Ο Σάντσες ήρθε… κατεστραμμένος»!

Ο Πολ Κλέμεντ αναφέρθηκε στις απογοητευτικές εμφανίσεις του Ρενάτο Σάντσες τη φετινή σεζόν, υποστηρίζοντας πως η πίεση που ένιωθε το τελευταίο διάστημα τον… λύγισε!

Ο πρώην προπονητής της Σουόνσι, Πολ Κλέμεντ, αναφέρθηκε στις απογοητευτικές εμφανίσεις του Ρενάτο Σάντσες τη φετινή σεζόν, υποστηρίζοντας πως η πίεση που ένιωθε το τελευταίο διάστημα- όταν άπαντες μιλούσαν για το next big thing του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου- τον… λύγισε!

Σε συνέντευξή του στους «Times», ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης και στις μουρμούρες που υπήρχαν για τον Πορτογάλο μέσο από ποδοσφαιριστές της ουαλικής ομάδας, που με τον τρόπο τους προσπαθούσαν να τον αφήσουν εκτός ενδεκάδας!

«Η Μπάγερν (σ.σ. ανήκει ο παίκτης) τον υποστήριζε! Οι άνθρωποί της περίμεναν ότι θα πάει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται και πως ο προπονητής θα του έδινε την προσοχή που έπρεπε. Ο Σάντσες στην αρχή δεν ήταν πρόθυμος να έρθει. Νόμιζε ότι θα πήγαινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Τσέλσι ή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μπάγερν όμως του είπε πως: «Δεν θα πας εκεί. Θα αντιμετωπίσεις τις ίδιες καταστάσεις, δεν θα αγωνίζεσαι», τόνισε αρχικά ο Κλέμεντ και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθε στη Σουόνσι ήταν πιο… κατεστραμμένος από όσο νόμιζα. Ήταν πραγματικά λυπηρό. Ήταν ένα παιδί που καλούταν να σηκώσει στους ώμους του το βάρος όλου του κόσμου. Στις προπονήσεις όταν δεν υπήρχε πίεση, ήταν ο καλύτερος παίκτης. Στους αγώνες, όμως, έβλεπα τις επιλογές του, τα σουτ από απόσταση 45μ. και τα λάθη που έκανε. Οι άλλοι παίκτες είχαν φτάσει στο σημείο να μου λένε: «παίζει έτσι και δεν επιλέγεις εμένα;», επομένως μου ήταν δύσκολο να τον ξεκινάω βασικό».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x