Stoiximan Super League

«Κληρώνει» για Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ

Εντός της ημέρας πρόκειται να ξεκαθαρίσει το αν ο Στέφανος Αθανασιάδης θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το ματς με τον Ατρόμητο. Ερωτηματικό ο Ουάρντα.

Ολοκληρώνεται την Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ατρόμητο για την 27η αγωνιστική της Super League και στον «δικέφαλο του Βορρά» προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ του τραυματισμού του Γιάννη Μυστακίδη που θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Ωστόσο, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει κι άλλο «πονοκέφαλο» που τον απασχολεί. Αυτόν του 28χρονου επιθετικού. Στην προπόνηση της Τρίτης θα κριθεί αν θα αγωνιστεί στο Περιστέρι, αλλά από την πλευρά του ΠΑΟΚ προκύπτει αισιοδοξία και θεωρείται ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για το βαθύ θλαστικό τραύμα στην κνήμη.

Ερωτηματικό επικρατεί και για τον Αμρ Ουάρντα, που καθυστέρησε να επιστρέψει ύστερα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αιγύπτου, προκαλώντας δυσφορία στον Σέρβο τεχνικό που έχει δείξει σε ανάλογες περιπτώσεις ότι δεν σηκώνει… μύγα στο σπαθί του και είναι πιθανό να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x