Stoiximan Super League

«Κληρώνει» για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Το μεσημέρι της Τρίτης θα εκδικαστεί η ένσταση του Παναθηναϊκού κατά του κύρους του αγώνα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που διεκόπη την περασμένη Τετάρτη. Με τι ποινές κινδυνεύουν οι «πράσινοι».

Εκτός αγωνιστικού χώρου «παίζεται» σήμερα (23/05, 15:30) η μπάλα.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο έχει καλέσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να υποστηρίξει την ένστασή της κατά του κύρους του Φύλλου αγώνα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των play offs, που διεκόπη με το σκορ στο 1-0 υπέρ των «πράσινων» λόγω ρίψης αντικειμένου (κουτάκι μπύρας) στον Βλάνταν Ίβιτς, που έπεσε στο έδαφος.

Το «τριφύλλι» κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών τόσο από τα play offs όσο και από το επόμενο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην επανέναρξη του αγώνα από το σημείο που διεκόπη (στο 54ο λεπτό). Οι νομικοί του είναι έτοιμοι να προσκομίσουν βίντεο, φύλλο αγώνα, εκθέσεις και ιατρικές γνωματεύσεις. Θα υποστηρίξουν ότι το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε λόγω της άρνησης του ΠΑΟΚ, την ώρα που ο διαιτητής, Γεώργιος Κομίνης και ο αστυνομικός διευθυντής ήταν σύμφωνοι πως μπορεί να συνεχιστεί το ματς.

Επιπλέον, η πλευρά του Παναθηναϊκού θα προσκομίσει και τις εξετάσεις του Βλάνταν Ίβιτς από τον Ευαγγελισμό και θα προσπαθήσει να ακυρώσει την πρόσθετη παρέμβαση του «δικεφάλου του Βορρά».

Ακόμη, στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι το γεγονός ότι έχει εντοπιστεί ο ανεγκέφαλος που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Σέρβο τεχνικό θα προσμετρήσει θετικά στην υπεράσπιση τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x