Stoiximan Super League

Κλήθηκαν τρεις σε απολογία

Σε απολογία κλήθηκαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος εξ αιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών τους στα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής.

Τρεις ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο που θα απολογηθούν την προσεχή Πέμπτη για τη συμπεριφορα των οπαδών τους στα παιχνίδια με SKODA Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 30-04-2015 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 32η Αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος, Γ.Δρετάκη (ασφάλεια): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Δρετάκη στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Ολυμπιακός. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 5, 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x