Ελλάδα

Κλήθηκε στην Εθνική ο Κολοβέτσιος, βγαίνει… νοκ-άουτ ο Παπασταθόπουλος

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τον Δημήτρη Κολοβέτσιο για τα ματς της Εθνικής με Λιχτενστάιν και Βοσνία, ενώ «κόπηκε» (όπως αναμενόταν) ο Πέτρος Μάνταλος. Πολύ δύσκολα ο Παπασταθόπουλος.

Ένας μέσα και μάλλον δύο έξω στην Εθνική.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τον στόπερ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κολοβέτσιο, για τα εκτός έδρας ματς με Λιχτενστάιν (23/3) και Βοσνία (26/3) για τα προκριματικά του Euro 2020.

Είναι πολύ πιθανόν η γαλανόλευκη να αγωνιστεί χωρίς και τους δύο βασικούς κεντρικούς της αμυντικούς. Διότι, ως γνωστόν ο Κώστας Μανωλάς δεν υπολογίζεται και παράλληλα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε θεραπεία σήμερα λόγω οστικού οιδήματος. Εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να παίξει στην αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν. Με τον αμυντικό της Άρσεναλ να τίθεται νοκ-άουτ, οι μοναδικοί διαθέσιμοι παίκτες για αυτήν τη θέση ήταν οι Δημήτρης Σιόβας και Σπύρος Ρισβάνης.

Παράλληλα, ανακλήθηκε η πρόσκληση για τον Πέτρο Μάνταλο, όπως αναμενόταν. Επιπλέον, έκανε σήμερα ατομικό ο Τάσος Μπακασέτας, δίχως να υπάρχει ανησυχία για την περίπτωσή του, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μανώλης Σιώπης, αλλά και ο Γιώργος Βαλεριάνος, οι οποίοι είχαν ματς με τον Άρη (κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης) το βράδυ της Δευτέρας.

Οπότε, η αποστολή διαμορφώνεται ως εξής: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μπακασέτας, Γιώργος Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Τάσος Δώνης.

inner

Την Τετάρτη θα γίνει πρωινή προπόνηση στο γυμναστήριο και θα ακολουθήσει απογευματινή στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x