Αγγλία

Κλοπ: «Δεν έχει χαθεί το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ πιστεύει πως η ανάκαμψη θα έρθει κάποτε για την ομάδα του, όπως ότι και οι κακές στιγμές θα έρθουν για τις συν-διεκδικήτριες του τίτλου.

Ακόμα μία γκέλα για την Λίβερπουλ, αυτή την φορά κόντρα στην Νιουκάστλ (1-1), κι όμως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν φαίνεται να χάνει την πίστη στην ομάδα του.

Ο Γερμανός τεχνικός αναγνωρίζει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η άμυνα των «κόκκινων», παρ’ όλα αυτά επιμένει πως όλα είναι παροδικά: «Περνάμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά και οι άλλες ομάδες θα τις περάσουν. Χρειάζεται να δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα και αλήθεια πιστεύω πως δεν είμαστε μακριά από το να μεταμορφωθούμε σε πραγματικοί διεκδικητές», τόνισε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Κλοπ είδε για ακόμα μία φορά την ομάδα του να έχει την επιθετική πρωτοβουλία αλλά να προδίδεται από την άμυνα: «Αυτό, φυσικά, είναι πρόβλημα, αλλά δεν θα παραμείνει για πολύ έτσι. Θα υπάρξει η μέρα που ο κόμπος θα λυθεί», υπογράμμισε.

Ο 50χρονος κόοουτς δεν παρέλειψε ωστόσο, να τα… χώσει –ομολογουμένως διακριτικά- και στους δημοσιογράφους: «Το κύριο πρόβλημα δεν είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άδικο άθλημα, αλλά ότι οι άνθρωποι γράφουν γι’ αυτό, οι ποδοσφαιριστές τα διαβάζουν και όλο αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο. Έχετε ένα δίκιο, αλλά φαίνεται λες και χάσατε εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x