Europa League

Κλοπ: «Δεν υπάρχει πίεση»

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να κάνει το καθήκον της κόντρα στη Βιγιαρεάλ, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ υποστηρίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει πίεση.

Ματς της χρονιάς είναι αυτό της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ για τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» καλούνται να ανατρέψουν το 1-0 του πρώτου αγώνα για να προκριθούν στον τελικό του Europa League και να διεκδικήσουν από εκεί τον τίτλο, αλλά και το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστηρίζει πως η ομάδα του είναι έτοιμη και δεν υπάρχει άγχος.

«Είμαστε έτοιμοι. Όλα όσα έχουμε δουλέψει από τον Οκτώβριο τα κάναμε για να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για παιχνίδια όπως το αυριανό. Δεν περιμένουμε να έχουμε εξασφαλισμένη θέση στον τελικό. Όλα είναι πιθανά και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε σε αυτό το ματς. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για όλο τον κόσμο της Λίβερπουλ, όμως δεν υπάρχει καθόλου πίεση. Θα κάνουμε τα πάντα για όλους μας» ανέφερε ο Κλοπ.

Παράλληλα ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε πως ο Εμρέ Τσάν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ δεν έχει αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει βασικό τον Ντάνιελ Στάριτζ. «Ο Τσαν είναι έτοιμος να επιστρέψει. Όσο για τον Στάριτζ, περίμενα την ερώτηση (αν θα αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα). Θα μπορούσε σίγουρα, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει κάποια απόφαση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x