Αγγλία

Κλοπ : «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η εμφάνιση μας δεν ήταν αρκετή»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε μια ειλικρινή αξιολόγηση της απόδοσης της ομάδος του έπειτα από την εκτός έδρας ήττας επί 3-1 από την Λέστερ στο «King Power Stadium».

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της Λίβερπουλ και την ήττα από τη Λέστερ εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στην αρχή, δεν ήμασταν καλοί βέβαια ούτε στην μέση αλλά ούτε και στο τέλος του αγώνα. Ήταν 100% σαφές τι συνέβη απόψε από την πλευρά της Λέστερ: είχαν πρώτο μέλημα να παίξουν αμυντικά και να τιμωρήσουν τα λάθη μας. Προφανώς δεν προσπαθήσαμε αρκετά. Στο δεύτερο ημίχρονο επιχείρησα να αλλάξω σύστημα, το όποιο βοήθησε τα πράγματα λίγο αλλά ήταν σαφές πως η Λέστερ θα αμυνόταν. Δεν θέλουμε να λέμε δικαιολογίες για την εμφάνιση μας, η ευθύνη ανήκει σε μας. Ό,τι συνέβη στο ματς με τη Λέστερ, έχει ξανασυμβεί φέτος. Όλοι όσοι μας έχουν ακολουθήσει σε ολόκληρο το έτος ξέρουν πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

«Συνέπεια είναι να κάνεις ό,τι κάνεις πάντα. Έχουμε φέρει τον εαυτό μας σε μια κατάσταση όπου ο καθένας μπορεί να αμφισβητήσει την θέση μας. Αυτό είναι πραγματικά δικό μας λάθος ,ΛΑΘΟΣ μας και κανενός άλλου. Δεν μπορώ να αλλάξω το αποτέλεσμα τώρα αλλά το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να εργαστούμε πάνω σε αυτό το κομμάτι επειδή δεν έχουμε καμία άλλη λύση. Πρέπει λοιπόν να δουλέψουμε σκληρά πάνω σε αυτό και να δείξουμε πάλι ,πάλι και πάλι ποίοι είμαστε. Το πιο σημαντικό πράγμα όμως για εμάς είναι που έχουμε δίπλα μας ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν σε εμάς και πιστεύουν πως μπορούμε να επιστρέψουμε πάλι στις επιτυχίες», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Νατάσα Καποπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x