Αγγλία

Κλοπ: «Δεν χρειάζομαι στόπερ»

Χαρούμενος με τους κεντρικούς αμυντικούς που διαθέτει στο ρόστερ του, δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, στο πλαίσιο της κουβέντας που γίνεται περί επιστροφής της Λίβερπουλ στη διεκδίκηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ξεκάθαρος φρόντισε να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ αναφορικά με το αν η Λίβερπουλ χρειάζεται να προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο των «κόκκινων», οι οποίοι εν τέλει ωστόσο απέσυραν το ενδιαφέρον τους λόγω της... αντιεπαγγελματικής προσέγγισής τους, όπως τους κατηγόρησε η Σαουθάμπτον.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η ομάδα του Μερσεϊσάιντ περιμένει στη «γωνία» για τον Ολλανδό στόπερ, ωστόσο ο Γερμανός κόουτς επεσήμανε πως στο κέντρο της άμυνά τους είναι πλήρης.

«Κοιτάξτε και πείτε μου πέντε που θα μας έκαναν δυνατότερους. Πέντε. Θα κερδίσετε ένα δώρο. Είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε τέσσερις. Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε άλλους. Δεν μπορούμε να πιέσουμε τις καταστάσεις και ποτέ δεν θα πάρουμε έναν κεντρικό αμυντικό χωρίς λόγο», δήλωσε αρχικά.

«Είμαι χαρούμενος. Μπορείτε να φανταστείτε ότι ακόμα δουλεύουμε σε διαφορετικά πράγματα και θα δούμε εάν δουλέψει. Είμαι ήδη εδώ για να δουλέψω με την ομάδα και όχι για να σκέφτομαι πάντα ''εάν δεν πάρουμε αυτόν ή εκείνον θα...''», προσέθεσε.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x