Αγγλία

Κλοπ: «Ήθελα να χτυπήσω τον εαυτό μου!»

Διαβάστε για ποια μη απόκτηση ποδοσφαιριστή ήθελε ο Γερμανός τεχνικός να αυτοτιμωρηθεί.

Όλοι οι προπονητές έχουν μια ιστορία μεταγραφής που δεν έκαναν για την οποία μετανιώνουν. Μία τέτοια έχει να διηγηθεί και ο Γιούργκεν Κλοπ και αφορά την απόκτηση του Σάντιο Μανέ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 49χρονος τεχνικός είχε μιλήσει με τον τότε επιθετικό της Σάλτσμπουργκ αλλά η συμφωνία δεν επήλθε: «Είχαμε συναντηθεί αλλά στο τέλος δεν ένιωθα ότι τον θέλω στην ομάδα. Μετά από τρεις μήνες ήθελα να χτυπήσω τον εαυτό μου (για αυτή την απόφαση) και ήξερα πως στην επόμενη ευκαιρία δεν θα τον έχανα. Όταν ήρθαν από την Λίβερπουλ και μου είπαν πως έχουμε την δυνατότητα (να τον αποκτήσουμε, δεν χρειαζόταν άλλη συζήτηση. Ήταν πολύ εύκολο».

Ο Κλοπ παραδέχθηκε ότι η απόφασή του να μην τον πάρει στην Ντόρτμουντ ήταν λανθασμένη, όμως κατάφερε να βρει και την θετική –για την Λίβερπουλ- πλευρά των πραγμάτων: «Δεν είμαι καμιά διάνοια. Δεν μπορούσα να φανταστώ πού μπορούσε να φτάσει στο αυστριακό πρωτάθλημα. Για να πω την αλήθεια, έχω κάνει πολλά τέτοια λάθη στη ζωή μου. Νομίζω όμως πως αν τον είχαμε πάρει στην Ντόρτμουντ θα ήταν ακόμα πιο ακριβός για την Λίβερπουλ! Οπότε όλα καλά για την Λίβερπουλ! Τώρα που το σκέφτομαι ήταν η πρώτη μου απόφαση για την Λίβερπουλ, καλά τα πήγα…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x