Europa League

Κλοπ: «Ξεχνάμε το 2-0. Πάμε από την αρχή»

Ο Γιούργκεν Κλοπ περιμένει από τους παίκτες της Λίβερπουλ να διαγράψουν από τη μνήμη τους το 2-0 στο «Άνφιλντ» και να παίξουν κόντρα στη Μαν. Γιουνάιτεντ σαν να αρχίζουν από το... μηδέν.

Η χαλάρωση που μπορεί να επιφέρει το 2-0 του «Άνφιλντ» είναι η μεγαλύτερη ανησυχία του Γιούργκεν Κλοπ για τη Λίβερπουλ εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για τους «16» του Europa League.

«Ανυπομονώ. Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα στο ποδόσφαιρο να παίζεις στην έδρα της Γιουνάιτεντ ως προπονητής της Λίβερπουλ. Είμαστε προετοιμασμένοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Φυσικά και είναι δύσκολο, αλλά οι καταστάσεις είναι διαφορετικές. Μπορώ να το καταλάβω από τις ερωτήσεις σας. Ρωτάτε όλοι εάν η Γιουνάιτεντ μπορεί να επανέλθει. Είμαστε μπροστά με σκορ 2-0 αλλά αυτό είναι μόνο το ένα πράγμα. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να παίξουμε από την αρχή», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

«Δεν σκεφτόμαστε από τώρα αν θα γράψουμε ιστορία. Σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι και το να πάμε στον επόμενο γύρο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρουμε, όπως το εάν η Γιουνάιτεντ θα πάρει ρίσκα. Ο Φαν Χάαλ είναι πολύ έμπειρος και ξέρει. Θα έχει σίγουρα ένα πλάνο», πρόσθεσε.

Όσο για το κλίμα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του, είπε: «Η ατμόσφαιρα είναι έντονη όταν σε μισούν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τραγουδάει ο κόσμος. Στο Λίβερπουλ ήταν διαφορετικά, αλλά αν είχαμε παίξει χειρότερα η ατμόσφαιρα δεν θα ήταν η ίδια. Θα αποφασίσουμε πόσο καλή είναι η εμφάνισή μας βάσει απόδοσης κόσμου. 3000 οπαδοί της Λίβερπουλ είναι αρκετοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x