Αγγλία

Κλοπ μαγεία... στην προετοιμασία!

Φιλικό αγώνα έδωσε το τεχνικό επιτελείο της Λίβερπουλ με το πανεπιστήμιο του Στάντφορντ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Καλιφόρνια, με τον Κλοπ να δίνει ρέστα.

Η λύση στο αμυντικό και το επιθετικό πρόβλημα που έχει η Λίβερπουλ βρέθηκε και ακούει στο όνομα… Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός κόουτς αγωνίστηκε σε τρεις θέσεις (άμυνα, κέντρο, επίθεση) και μάλιστα τα πήγε πολύ καλά στο φιλικό ματς που έδωσε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με το πανεπιστήμιο του Στάντφορντ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους «κόκκινους» που είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά τελικά το Στάντφορντ ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ. Ο Κλοπ και οι συνεργάτες του δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν με ένα εκπληκτικό τέρμα του φυσικοθεραπευτή, Ρούμπεν Πονς. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το 1-1 τους άφησε όλους ευχαριστημένους.

Ακόμα, ο 49χρονος προπονητής είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί χθες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, στην «βάση» της ομάδας στην Καλιφόρνια.

inner

Η Λίβερπουλ ξεκινάει τα φιλικά προετοιμασίας στην Καλιφόρνια, με αντίπαλο την Τσέλσι, στις 28 Ιουλίου.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x