Αγγλία

Κλοπ: «Μίλησα με τον Κουτίνιο, δεν παίζει με Σίτι»

Το σίριαλ... Κουτίνιο συνεχίζει να απασχολεί τους φίλους της Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να κάνει γνωστό πως θα αφήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό εκτός αποστολής για το ματς με την Σίτι.

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν την επιστροφή του Φελίπε Κουτίνιο στην αποστολή της Λίβερπουλ στο προσεχές εκτός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου, κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική με τον Γιούργκεν Κλοπ να ξεκαθαρίζει ότι το φετινό ντεμπούτο του Βραζιλιάνου δεν θα γίνει στο Έτιχαντ.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τους «Πολίτες», τόνισε τα εξής, σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Κουτίνιο για την αναμέτρηση του Σαββάτου: «Μίλησα με τον Φελίπε και πήρα μια απόφαση. Δεν θα είναι στην αποστολή το Σάββατο.

Στην προπόνηση τα πάει ολοένα και καλύτερα, αλλά δεν είναι ακόμα η στιγμή για την επιστροφή του στη δράση. Θα παίξουμε επτά ματς σε τρεις εβδομάδες και έτσι δεν υπάρχει ουσιαστικός χρόνος προπόνησης για τον Φελίπε. Μιλήσαμε γι’αυτό πριν το ταξίδι του στην Βραζιλία και αυτό που προέχει για εμάς είναι να τον προετοιμάσουμε για την σεζόν, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τον αφήνω εκτός για να έχει το ελεύθερο να προπονηθεί τέσσερις με πέντε μέρες απερίσπαστος.

Το σημαντικό για εμάς είναι να ανακτήσει την φόρμα του και να απαλλαγεί σταδιακά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην πλάτη».


Το φετινό ντεμπούτο, λοιπόν, του Φελίπε Κουτίνιο με την φανέλα των «Ρεντς» αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, με την στιγμή της επιστροφής του, ωστόσο να πλησιάζει.

Επιμέλεια: Χρήστος Τούντας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x