Αγγλία

Κλοπ: «Να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό»

Ως ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες της Λίβερπουλ έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Χάντερσφιλντ ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αισιόδοξος πως η Λίβερπουλ θα αφήσει πίσω του την άσχημη εικόνα του ντέρμπι με την Τότεναμ και θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Χάντερσφιλντ εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής των «Reds» υποστήριξε η εμφάνιση κόντρα στη Μάριμπορ και η τεράστιας έκτασης εκτός έδρας νίκη με 0-7 αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ ενώ τόνισε πως η όποια κριτική είναι καλοδεχούμενη και πως τόσο αυτός όσο και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός:

«Όποιος θέλει να μας ασκήσει κριτική, μπορεί να το κάνει ελεύθερα, και εμείς πρέπει να αντέξουμε και το δεχθούμε. Είμαστε
υπεύθυνοι για το ότι βρισκόμαστε στο επίκεντρο της κριτικής. Όταν παίζεις όπως εμείς, κάνεις τα λάθη που κάναμε και τα γκολ που δεχθήκαμε, πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε και την κριτική.

Ίσως οι οπαδοί μας αυτή τη στιγμή να μην θέλουν να με ακούσουν να το λέω, όμως νομίζω ότι το πρόσωπο που δείξαμε κόντρα στην Μάριμπορ είναι ένας καθρέπτης των πραγματικών μας δυνατοτήτων. Έχουμε τεράστια ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, όμως όταν χάνουμε όπως συνέβη και στο Λονδίνο κανείς δεν θέλει να το ακούει αυτό

Το καλό με τα ματς πρωταθλήματος είναι πως ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι καταστροφικό αλλά όχι καταδικαστικό. Έχουμε το χρόνο και την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με την Τότεναμ. Έχουμε τη δυνατότητα να το έχουμε ως μία μοναδική απογοήτευση.

Σήμερα έχουμε αυτή την ευκαιρία να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από όσο νομίζουν αρκετοί. Να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x