Αγγλία

Κλοπ, ο γητευτής του Κάραχερ

«Ο Κάραχερ δεν έχει κοιτάξει έτσι ούτε την γυναίκα του» γράφτηκε στοTwitter, κατά την διάρκεια της εκπομπής του βετεράνου ποδοσφαιριστή που φιλοξένησε τον Γιούργκεν Κλοπ.

Η γοητεία του Κλοπ εξαπλώθηκε χθες βράδυ μέσω της εκπομπής του Τζέιμι Κάραχερ Monday Football Night στο SkySport. Ο Γερμανός τεχνικός κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να σαγηνεύσει παρουσιαστές και κοινό, χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε βαρύγδουπες δηλώσεις.

Το αντίθετο συνέβη μάλιστα, καθώς απαντώντας στο γεγονός ότι τα στοιχηματικά γραφεία βγάζουν την Λίβερπουλ δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο 49χρονος προπονητής αρκέστηκε στο «Κρατήστε τα λεφτά σας. Εγώ δεν καταλαβαίνω τους αριθμούς».

Στόχος του Κλοπ δεν είναι η κούπα, όπως ο ίδιος δήλωσε αλλά η απόλαυση: «Να παίζουμε τέτοια μπάλα, που θα θέλουμε να την θυμόμαστε όταν κοιτάμε πίσω. Πιστεύω πως αυτό που πρέπει να κάνεις στη ζωή σου, είναι να χρησιμοποιείς σωστά τον χρόνο, ώστε να δημιουργείς όμορφες στιγμές και να σκέφτεσαι “Ήταν ίσως μερικές από τις καλύτερες στιγμές μου”».

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά, πως ο τίτλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του: «Δεν γίνεται να έχουμε τόσο καλές στιγμές και να τερματίσουμε στην 15η θέση. Με την ποιότητα που διαθέτουμε, ξέρω πως όλοι επιθυμούν να ακούσουν πως θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά και θέλουμε να το κερδίσουμε, αλλά δεν ξέρω πότε θα συμβεί. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μην απομακρυνθούμε από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο».

Κοινή αποδοχή Κλοπ στο Twitter

Ο Γκιούργκεν Κλοπ γνώρισε την αποθέωση και μέσω των social media, με κορυφαίο ποστάρισμα εκείνο που αναφέρει πως: «Ο Κάραχερ δεν έχει κοιτάξει ποτέ έτσι την γυναίκα του!»



























Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x