Αγγλία

Κλοπ: «Καμιά φορά χρειάζεσαι μια μπουνιά στο πρόσωπο»

Για τα αμυντκά προβλήματα της Λίβερπουλ μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος παρ' όλα αυτά εξέφρασε την πίστη στην βελτίωση της ομάδας του.

Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στην άμυνα μεγάλα προβλήματα παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας επίσης ότι του αρέσει ο τρόπος που παίζει η ομάδα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι προφανές ότι έχουμε δεχθεί πολλά γκολ χωρίς αμφιβολία και είναι πραγματικά δύσκολο για μένα. Είμαι καλός αμυντικός προπονητής, αλλά είναι προφανές ότι αυτό δεν λειτουργεί καλά μέχρι στιγμής».

Στην συνέχεια εξέφρασε την αισιοδοξία του για τους «κόκκινους» επισημαίνοντας: «Θα είμαστε καλά, έχω πίστη όχι μόνο στην επίθεση αλλά σε όλη την ομάδα. Ξέρω ότι χρειαζόμαστε αποτελέσματα, μου αρέσει αυτή η ομάδα αν και ίσως δεν αρέσει σε κανένα, εμένα πραγματικά μου αρέσει και θέλω να βελτιωθούμε» ανέφερε.


Τέλος ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τις... σκληρές μεθόδους ξυπνήματος που ίσως λειτουργήσουν θετικά στην Λίβερπουλ: «Κάποιες φορές χρειάζεσαι μια μπουνιά στο πρόσωπο και έχουμε δεχθεί ήδη λίγες αλλά όχι πολύ δυνατές, αν και η μία (Μάντσεστερ Σίτι) ήταν πολύ σκληρή. Είμαστε εδώ, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και μου αρέσει το σύστημα που παίζουμε».


Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x