Αγγλία

Κλοπ: «Σκέφτομαι να ξεκινήσω τον Κουτίνιο»

Ο Γίργκεν Κλοπ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε αγώνα, ανέφερε πως είναι ανάμεσα στις σκέψεις του να ξεκινήσει βασικό τον Φελίπε Κουτίνιο στο ματς με την Μπέρνλι.

Με στόχο να επανέλθει στις νίκες μετά την βαριά ήττα από την Σίτι στο πρωτάθλημα και την ισοπαλία με την Σεβίλλη στο Champions League, υποδέχεται το Σάββατο (16/9) η Λίβερπουλ την Μπέρνλι.

Ένα ματς, στο οποίο δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα και ο Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ήθελε σαν… τρελός να πάει στην Μπαρτσελόνα, έμεινε τελικά στην Λίβερπουλ, ενώ την Τετάρτη έκανε και την πρώτη του συμμετοχή κόντρα στη Σεβίλλη. Ωστόσο, τώρα είναι έτοιμος σύμφωνα με τον Γίργκεν Κλοπ να ξεκινήσει στην ενδεκάδα της ομάδας του για πρώτη φορά μετά την περσινή σεζόν.

«Θα είναι έτοιμος. Ήταν πολύ ωραίο πως τον υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι. Δεν νομίζω πως κανένας ήταν 100% σίγουρος γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που η οικογένεια της Λίβερπουλ προέβη σε αυτή την κίνηση. Έχει προπονηθεί πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες που βρίσκεται ξανά μαζί μας.

Η εμφάνισή του με την Σεβίλλη δεν ήταν τέλεια αλλά έτσι είναι όταν προέρχεσαι από μεγάλη αποχή. Τον βοήθησε όμως αυτό και βοήθησε και εμάς. Σίγουρα, σκεφτόμαστε να ξεκινήσει κόντρα στην Μπέρνλι»
, ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x