Αγγλία

Κλοπ: «Ωραίος τύπος ο Μουρίνιο, αν δεν είσαι διαιτητής ή δημοσιογράφος» (video)

Ο άνθρωπος που θα «τσιγκλήσει» πρώτος τον Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε, και δεν ήταν άλλος από τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Γερμανός… πείραξε λίγο τον Πορτογάλο πριν από την αναμέτρηση Τσέλσι-Λίβερπουλ.

Τον… μάστορά του φαίνεται ότι βρήκε ο Ζοσέ Μουρίνιο στα mind games, αφού πλέον στο Νησί βρίσκεται η μοναδική περίπτωση του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την πρώτη του αναμέτρηση στην Αγγλία κόντρα στον Ζοσέ Μουρίνιο και φρόντισε να «τσιγκλήσει» λίγο τον Πορτογάλο λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση.

«Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά του. Αν δεν είσαι διαιτητής ή δημοσιογράφος, μπορείς να τον πεις και ωραίο τύπο», ανέφερε φανερά αστειευόμενος ο Κλοπ και συνέχισε προφανώς σε πιο σοβαρό στυλ:

«Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δείχνουμε έντονα τα συναισθήματά μας, αλλά είμαστε επαγγελματίες και όλα είναι μια χαρά μεταξύ μας.

Όταν ήμουν στη Γερμανία, εγώ και ο Μουρίνιο, ανταλλάζαμε μηνύματα. Σέβομαι τη δουλειά του. Είναι ωραίος τύπος», συμπλήρωσε ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x