Champions League

Κλοπ: «Οι μεταγραφές δεν είναι λύση»

Στο χρόνιο αμυντικό πρόβλημα της Λίβερπουλ αναφέρθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ισοπαλία με τη Σεβίλλη (2-2), τονίζοντας πως στοχεύει στην βελτίωσή της και όχι στις προσθήκες.

Τα αμυντικά προβλήματα της Λίβερπουλ είναι δεδομένα, όμως, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, δεν φταίει το γεγονός πως δεν έγιναν μεταγραφές, αλλά το ότι η ομάδα του δεν έχει βελτιωθεί ακόμα στην ανασταλτική λειτουργία και συνεχίζει να δέχεται εύκολα γκολ.

«Αν τα αμυντικά μας προβλήματα λύνονταν από έναν παίκτη, να είστε σίγουροι ότι θα δίναμε όλα τα λεφτά μας και θα λέγαμε: Ας τον αγοράσουμε» δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Το θέμα είναι να είμαστε κυρίαρχοι και να μην χάνουμε τον έλεγχο όταν αμυνόμαστε στους αγώνες. Υπάρχει χώρος για βελτίωση. Πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι και να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Δεν είναι γενικά αμυντικό πρόβλημα, απλά πρέπει να βελτιωθούμε 100%».

Η Σεβίλλη κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από μια αδράνεια στην άμυνα της Λίβερπουλ και σύμφωνα με τον Κλοπ ήταν ένα απογοητευτικό σημείο στο παιχνίδι.

«Είναι απογοητευτικό, αλλά είναι κάτι το φυσιολογικό. Είμαστε υπεύθυνοι τόσο για τα καλά σημεία του παιχνιδιού όσο και για τα όχι και τόσο καλά, οπότε είναι λογικό να νιώθουμε απογοητευμένοι μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι».


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x