Champions League

Κοβάσεβιτς: «Είναι φαινόμενο ο Βαλβέρδε»

Μέλι για τον Ερνέστο Βαλβέρδε έσταξε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μιλώντας στην «Mundo Deportivo», αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό.

Το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε έπλεξε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σε συνέντευξή του στην «Mundo Deportivo», ο Σέρβος αποθέωσε τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν πόσο του συμπαραστάθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τόνισε ότι ο Βάσκος είναι σαν θεός στην Ελλάδα και εξήγησε το γιατί.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κοβάσεβιτς

«Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σαν Θεός στην Ελλάδα. Είναι φαινόμενο και καλός άνθρωπος. Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Έμαθα πολλά και με έκανε να δω το ποδόσφαιρο με άλλο μάτι.

Συνέβη μια Παρασκευή (σ.σ. έμαθε για το πρόβλημα υγείας του). Το ήξερα ότι κάτι συνέβαινε, αλλά έγινε ξαφνικά. Ο Ερνέστο μου είπε κατά την διάρκεια του προγράμματος. "Έκανες πολύ καλή προπόνηση". Αλλά είχα αυτό το πρόβλημα στην αρτηρία. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, έπρεπε να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Μου συμπεριφέρθηκε πάρα πολύ καλά, με ενθάρρυνε και ήταν πάντα στο πλευρό μου.

Μου ζήτησε να ταξιδέψω μαζί με την ομάδα για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου. Επίσης, έπρεπε να γίνει και το αντίθετο γιατί θα σταματούσα στα μέσα της σεζόν. Ήμουν 35 χρόνων. Έτσι είναι η ζωή. Θα μπορούσα να έχω χάσει τη ζωή μου στο γήπεδο. Εκείνες τις ημέρες συζητήσαμε πάρα πολλά πράγματα. Είναι ένας εξαίσιος άνθρωπος. Και γνωρίζει πώς να εγκλιματίζεται. Για αυτό ήμουν σίγουρος πως θα πάει καλά στην Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κερδίζει και το απέδειξε αυτό.

Στην πρώτη του θητεία ο Βαλβέρδε έβαλε την σφραγίδα του. Αλλά και στην δεύτερη έγινε το ίδιο όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε το 67% των μετοχών της ομάδας. Έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και του άνοιξε την πόρτα όταν έφυγε για τη Βιγιαρεάλ. Όλα έγιναν τότε που έπρεπε να γίνουν και ήταν δύο υπέροχες σεζόν. Ο πρόεδρος πήγε να τον πάρει όταν ήταν ελεύθερος. Κέρδισε τα πάντα στην Ελλάδα με το στιλ του και μετά τον κάλεσε η Μπιλμπάο. Και πήγε. Είναι καλός άνθρωπος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x