Stoiximan Super League

Κοβάσεβιτς: «Ο γιατρός του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»

Για την περιπέτεια υγείας που τον ανάγκασε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και τη βοήθεια που του προσέφερε ο γιατρός του Ολυμπιακού μίλησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, αλλά και την περιπέτεια υγείας του μίλησε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς στη σελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

«Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του κλαμπ (σ.σ. Πάνος Σταματόπουλος) μού είχε σώσει τη ζωή», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος, ενώ για τους ισχυρούς δεσμούς που τον δένουν με τους «ερυθρόλευκους», είπε:

«Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Μαρινάκη και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, είναι όπως η Γιουβέντους».

Όσο για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, ανέφερε: «Τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, αυτή η ιστορία βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x