Champions League

Κόβατς: «Δύσκολη η κλήρωση με τη Λίβερπουλ»

Για την κλήρωση του Champions League, την κατάσταση που βρίσκεται η Λίβερπουλ αλλά και για το αν υπάρχει φαβορί στο σημερινό αγώνα μίλησε σε δηλώσεις του ο Νίκο Κόβατς.

Λίγες ώρες έμειναν για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου για την φάση των «16» του Champions League και ο Νίκο Κόβατς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη Λίβερπουλ αλλά και στη δύσκολη κλήρωση για την ομάδα του. Επιπλέον, τοποθετήθηκε για τον σημερινό αγώνα, καθώς και για το αν υπάρχει φαβορί η όχι.

Ο 47χρονος προπονητής στην συνέντευξη Tύπου για την κλήρωση χαρακτηριστικά ανέφερε:« Παίζουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση. Εννοείται πως και οι υπόλοιπες κληρώσεις θα ήταν δύσκολες, αλλά το αυριανό παιχνίδι και εκείνο του Μονάχου έχουν μια ιδιαίτερη δυσκολία και θα κρίνουν πολλά».

Για ότι έχει να κάνει με την Λίβερπουλ άλλα και για το αν υπάρχει φαβορί ο Γερμανός τεχνικός πρόσθεσε: «Η Λίβερπουλ τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Αρκεί κάποιος να δει πόσο καλά τα πήγαν στο Champions League πέρυσι και πόσο καλά πηγαίνουν στην Premier League. Έτσι καταλαβαίνει κανείς, γιατί ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση για εμάς».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει φαβορί ή όχι. Η Λίβερπουλ μας σέβεται και εμείς τη σεβόμαστε Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας και είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

«Στο πρωτάθλημα της Γερμανίας έχουμε αντιμετωπίσει δύο ομάδες με παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού. Την Ντόρτμουντ και την Λεβερκούζεν, οπότε γνωρίζουμε πως να παίξουμε. Η Λίβερπουλ όμως έχει μεγαλύτερη ποιότητα».

Καταλήγοντας, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου για το σημερινό παιχνίδι σημείωσε:«Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Έχουμε λύσεις και θα τις χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με την πορεία του αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δούμε ένα 0-0. Δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό».

Επιμέλεια:Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x