Αγγλία

Κόβουν το γήπεδο στους 200 οπαδούς τους που πλακώθηκαν Γουέστ Χαμ και Τσέλσι!

Άντε και στα δικά μας! Μέσα σε μία μέρα, τα 200… καλόπαιδα που πλακώθηκαν την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ταυτοποιήθηκαν και Γουέστ Χαμ, Τσέλσι τούς κόβουν διά βίου το γήπεδο!

Έναν από τους λόγους για τους οποίους το αγγλικό ποδόσφαιρο θεωρείται… κορυφή επιβεβαίωσαν Γουέστ Χαμ και Τσέλσι.

Παρότι μισητές αντίπαλοι, οι δύο ομάδες του Λονδίνου συνεργάστηκαν άψογα και άμεσα, μαζί με τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου και την Αστυνομία, ταυτοποίησαν ΚΑΙ τους 200 οπαδούς που δημιούργησαν σοβαρά -για τα δεδομένα των βρετανικών γηπέδων- επεισόδια στη χθεσινή αναμέτρηση του Λιγκ Καπ και ετοιμάζονται να ενημερώσουν τους εμπλεκόμενους πως δεν θα ξαναδούν ΠΟΤΕ από κοντά παιχνίδι της ομάδας τους!

Σκεφτείτε μόνο αυτό: Συνελήφθησαν 7… Δηλαδή, 193 πήγαν σπίτια τους και μέσα σε μία μέρα, αναγνωρίστηκαν όλοι από τις κάμερες, με αποτέλεσμα να τους κόβουν το γήπεδο!

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Ένας μικρός αριθμός ατόμων είχαν ως σκοπό να διαταράξουν το κλίμα. Όλοι τους ερευνώνται, αναγνωρίζονται και στη συνέχεια θα τιμωρηθούν -ως πρωταρχικό ζήτημα- από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Η απάντηση των ομάδων ασφαλείας μας ήταν άμεση και αποτελεσματική και θέλουμε να επαινέσουμε τους υπεύθυνους, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρκετά περιστατικά προκλητικής συμπεριφοράς.

Είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο των δύο ομάδων, που απλώς θέλει να παρακολουθήσει την ομάδα του, να συνεχίσει να το κάνει με ασφάλεια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υγιείς οπαδούς για την άψογη συμπεριφορά τους και τη φανταστική στήριξή τους. Στόχος μας είναι να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά, για να αποκλειστούν εκείνοι που διαταράσσουν την ευχαρίστησή τους και την εμπειρία ενός αγώνα
».

Και στα δικά μας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x