Stoiximan Super League

Κοντά σε ανανέωση με Παναθηναϊκό ο Βαγιαννίδης

Σε πολύ καλό κλίμα η τελευταία επαφή με τον 18χρονο άσο.

Αντιστροφή κλίματος υπάρχει στην υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», μετά από συνάντηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή με τον Γιάννη Αλαφούζο υπάρχουν πολύ θετικά σημάδια για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

Ο 18χρονος άσος είχε προτάσεις από το εξωτερικό (Μονακό) αλλά και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο μετά από αύξηση της προσφοράς του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που βλέπει πως μπορεί να πάρει στο «τριφύλλι» κλίνει προς την παραμονή.

Πιθανώς ακόμη και ως αύριο να υπάρξει η τελική απάντηση του παίκτη στην διοίκηση της ΠΑΕ και με τα τωρινά δεδομένα η συνέχιση της συνεργασίας φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Επίσης, σύμφωνα με την Live Sport, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα γίνει συνάντηση με τον Χρήστο Δώνη για το δικό του συμβόλαιο που λήγει. Η έκβαση της υπόθεσης αυτής έχει πολλές πτυχές που επεκτείνονται μέχρι και το ζήτημα του πατέρα του, Γιώργου, για τον πάγκο της ομάδας.

Αντίθετα, δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη για τον Κώστα Αποστολάκη. Ο νεαρός μπακ, γιος του Στράτου, έχει στα χέρια του την πρόταση του Παναθηναϊκού αλλά ζυγίζει τις επιλογές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x