Γαλλία

Κοντά σε Βαλμπουενά και Γιάνγκα Εμπίουα η Λιόν

Πολύ κοντά σε διπλό μεταγραφικό «μπαμ» βρίσκεται η Λιόν καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι μια «ανάσα» από την επιστροφή του στη Γαλλία ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις και με τον Γιάνγκα Εμπίουα.

Τη δυναμική της επιστροφή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος Γαλλίας στοχεύει η Λιόν, καθώς μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ράφαελ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζαν Μισέλ Ολάς ετοιμάζει διπλό «μπαμ» ενίσχυσης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των «λιονέ» επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη «Equipe» ότι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Γαλλία είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά από τη Ντιναμό Μόσχας ενώ ανάλογα θετικές εξελίξεις αναμένονται και με τον Γιάνγκα Εμπίουα από τη Ρόμα.

«Ο Ματιέ Βαλμπουενά μας έδωσε το λόγο μέσω του ατζέντη του. Έχουμε συμφωνήσει με τη Ντιναμό Μόσχας για το κόστος της μεταγραφής και τώρα συζητάμε τον τρόπο αποπληρωμής αυτής της συμφωνίας. Οι εξελίξεις είναι θετικές», τόνισε ο Ζαν Μισέλ Ολάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της μεγαλύτερης αθλητικής γαλλικής εφημερίδας, μέχρι την Τρίτη θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Γιάνγκα Εμπίουα από τη Ρόμα που είχε κάνει τα πρώτα βήματα της καριέρας του στη Μονπελιέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x