Αγγλία

Κοντά σε Μπαντέλι η Τότεναμ

Ο Μίλαν Μπαντέλι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Φιορεντίνα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ.

Κοντά στην απόκτηση του παίκτη της Φιορεντίνα, Μίλαν Μπαντέλι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι βρίσκεται η Τότεναμ, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Η διοίκηση της Τότεναμ έχει προγραμματίσει ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες με τον μάνατζερ του Μπαντέλι για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιουνίο, με τον 27χρονο ωστόσο να μην φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Οι «Σπερς» προσπαθούν να προχωρούν ώστε να σφραγίσουν τη συμφωνία το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν κανέναν πρόβλημα στην πορεία.

Ωστόσο εάν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη, τότε ο 27χρονος θα ταξιδέψει το συντομότερο στο «Νήσι» για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Όσο αναφορά το συμβόλαιο του Κροάτη αναμένεται να φτάσει τα 2 εκ. ευρώ ετησίως. Να σημειωθεί πως ο Μπαντέλι βρίσκεται από το 2014 στην Φιορεντίνα, έχοντας πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Σπύρος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x